Yritys

Tarvitsetteko ammattitaitoisen ja luotettavan yhteistyökumppanin hoitamaan yrityksesi turvallisuuspalvelut?

Yritysesittely

City Safe Oy on turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa yksityisen turvallisuusalan erilaisia palvelumuotoja koko Suomen laajuisesti. Tällä hetkellä suurin osa asiakkaistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Jyväskylässä. Yrityksellä on kuitenkin toimintavalmius maan laajuisesti kaupungista riippumatta. Tarjoamme ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa palvelumme niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Palvelemme asiakkaitamme tällä hetkellä reilun 50 turvallisuusalan ammattilaisen voimin. Räätälöimme palvelukokonaisuuden ja laajuuden aina jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meille on erittäin tärkeää panostaa tiiviiseen yhteistyöhön jokaisen palvelumme tilaajan kanssa, jotta asiakkaalle taataan paras mahdollinen kokemus. Yhteistyössä meidän kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi turvallisuus asioista sillä me raportoimme yhdessä henkilökuntamme kanssa palvelun tilaajille kaiken ajankohtaisen informaation.

Johdon ja ammattihenkilöstön tiivis kommunikointi ja työskentely näkyy myös yrityksemme sisäisessä ilmapiirissä missä jokainen työntekijä viihtyy.

City Safe aikajanalla

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

City Safe Oy:n perustaminen, jolloin työntekijöitä yrityksellämme oli 5kpl.

Toimintasuunnitelmaksi asetettiin rauhallinen kasvu, jonka yhteydessä halusimme panostaa ammattimaisen palvelun tuottamiseen, joka onkin meidän vahvuutemme.

Yritykselle myönnettiin vartioimisliikelupa, jolloin laajensimme palvelutarjontamme vartioimisliike-toimintoihin.

Nousujohdanteinen toiminta jatkuu.

Keskitymme lisäkouluttamaan henkilöstöämme, tällä haluamme ylläpitää palvelunlaadun tason parhaalla mahdollisella tasolla.

Yrityksellä on oma järjestyksenvalvoja-kouluttaja sekä järjestyksenvalvojien ja vartijoiden voimankäytönkouluttaja.

Ennätysmäärä toimeksiantosopimuksia. Työntekijämäärä reilu 50 turvallisuusalan ammattilaista. Tavoitteina jatkaa yrityksen kasvattamista.

City Safen uratarinoita

Sampsa

Järjestyksenvalvoja

Tykkään City Safesta työnantajana, koska työkaverit ovat ammattilaisia ja yhteistyö heidän kanssaan toimii hankalissakin tilanteissa. 

Hakiessani heille töihin, minulla oli kokemusta vain muutamasta työvuorosta järjestyksenvalvojana. Halusin tehdä lisää järjestyksenvalvojan työtehtäviä Helsingissä ja hain töihin City Safelle. Tein ensimmäisen työvuoroni vappuna 2016. Työsuhteeni aikana olen päässyt työskentelemään pubeissa, karaokebaareissa sekä yökerhoissa ja jokaisessa näissä paikassa on ollut hyvä ammattimainen toiminta.

Sherin

Järjestyksenvalvoja / Narikkatyöntekijä

Kiva tulla töihin, kun siellä on vastassa hyvä porukka. Työvuoroja voi tehdä joustavasti silloin, kun itselleni sopii.

Työntekijöitä kannustetaan kouluttautumaan ja jokainen huomioidaan aina yksilönä.

Juha-Pekka

Järjestyksenvalvoja

Olen työskennellyt City Safella nyt 2 vuotta, työnantajana City Safe on reilu ja kuuntelee työntekijän toiveita ja tarpeita. 

Työporukka on mukava, rento ja erittäin ammattimainen. Mikäli etsit järjestyksenvalvojan työtehtäviä niin suosittelen City Safea työnantajana kaikille turvallisuusalasta kiinnostuneille.

Tero

Järjestyksenvalvoja / Vartija

Olen työskennellyt parikymmentä vuotta turvallisuusalalla erilaisissa tehtävissä, eri paikkakunnilla ja useassa firmassa. City Safe Oy on tähän mennessä ammattimaisin yritys niin asiakkaiden kuin työntekijöiden suuntaan. Henkilöstöä kohdellaan ammattimaisesti, avoimesti ja tasapuolisesti. On itsekin helpompi nostaa omaa tasoaan ammattilaisena, kun saa tukea työnantajalta ja asiakkaatkin ymmärtävät, että City Safe Oy ja sen henkilökunta panostaa laatuun kaikessa toiminnassaan. Yritykseen on hakeutunut asiansa osaavia kollegoita joiden kanssa työskentely on helppoa ja sujuvaa. Ammattilaisten kanssa on aina mahtavaa tehdä töitä. Tämän hetkisistä kohteista olen toiminut muutamissa paikoissa ja vaikka nämä ovat tyyliltään täysin toisistaan poikkeavia niin City Safen järjestyksenvalvojana minun on kuitenkin helppo toimia näissä koska yrityksen toimintatapa on selkeä ja johdonmukainen. Työskentelen järjestyksenvalvojan työtehtävien lisäksi City Safella vartijana erilaisissa henkilösuojaustehtävissä. Tämän kaltaiset työtehtävät mahdollistavat työntekijälle uusia kokemuksia ja kehittymistä vaativimmissakin työkeikoissa.  

Tarvitsetteko ammattitaitoisen ja luotettavan yhteistyökumppanin hoitamaan ravintolanne tai tapahtumanne turvallisuuspalvelut?

Kysy tarjous!