Ravintolaturvallisuus

Tarjoamme ammattitaitoista järjestyksenvalvontaa kaiken kokoisiin anniskeluravintoloihin. Jokainen ravintolakohde on tilansa puolesta erilainen ja vaatii näin ollen monipuolista tilannetajua ja reagointikykyä. Kaikilla asiakkailla on omat tarpeensa, jonka takia ohjeistamme henkilökuntamme aina asiakasyrityksen toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Kokenutta ja asiakaspalvelutaitoista henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti, täten luomme työkohteeseemme aina turvallisen ja rennon ilmapiirin. 

Järjestyksenvalvoja on ravintolan etiketti, jonka asiakas näkee ensimmäisenä ja viimeisenä vieraillessaan ravintolassa. Me panostamme siihen, että jokainen asiakas saa hyvän kokemuksen ravintolastanne. Järjestyksenvalvojamme työskentelevät aina ammattimaisesti ja esimerkillisesti yrityksesi arvoja kunnioittaen. Perinteisen järjestyksenvalvonnan lisäksi tarjoamme ravintoloille vaatesäilytystä, jotta vierailevat asiakkaat voivat jättää tavaransa turvallisesti säilöön illanvieton ajaksi. Yrityksemme palvelun ottaessa laadimme myös asiakkaan tarpeiden mukaisesti turvallisuus- ja pelastussuunnitelman juuri siihen kohteeseen missä työskentelemme. Henkilökunnastamme löytyy vuosien kokemus erilaisten turvallisuusalan suunnitelmien laatimisista. Toteutamme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa, joten on kaikkien edun mukaista, että me autamme myös esimerkiksi yritystäsi anniskelulupahakemuksissa.

”Järjestyksenvalvoja on ravintolan etiketti”

Tarvitsetteko ammattitaitoisen ja luotettavan yhteistyökumppanin hoitamaan ravintolanne tai tapahtumanne turvallisuuspalvelut?

Kysy tarjous!