Tapahtumaturvallisuus

Kaipaatko ammattitaitoisen henkilökunnan vastaamaan tapahtumasi tai tilaisuutesi turvallisuudesta? Oli kyseessä sitten messut, festivaali- ja yleisötapahtumat tai yritys –ja yksityistilaisuudet niin autamme teitä erittäin mielellämme. Tarjoamme tapahtumaturvallisuuspalveluita valtakunnallisesti pienemmistä yksityistilaisuuksista aina suurempiin yleisö tapahtumiin. Tapahtumaturvallisuudessa otamme aina yksilöllisesti huomioon tapahtuman laadun, pukeutumisen sekä turvallisuusvalvonnan tarpeen aina viranomaisten ohjeistuksia noudattaen. Palvelumme kattavat myös turvallisuus – ja pelastussuunnitelman laatimisen sekä viranomaisyhteistyön. Tapahtumissa järjestyksenvalvojien rooli on erittäin suuri, me organisoimme kokonaisvaltaisesti tapahtuman toiminnan ja näin varmistamme, että yleinen järjestys ja turvallisuus on taattu. Meiltä saat myös erikoisempiin tehtäviin tarkoitettuja ryhmiä esimerkiksi artistien taikka arvovaltaisien vieraiden henkilösuojaukseen, joissa turvallisuuden vaatimustaso on maksimissaan. Laajan yhteistyöverkoston kautta yrityksemme on myös huolehtinut erilaisissa tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa henkilöiden kuljettamisesta paikasta toiseen. Kansainvälisen turvallisuustason täyttävillä ajoneuvolla varmistetaan supertähtien liikkuminen turvallisesti esiintymispaikalle ja sen läheisyyteen. Kattavasta henkilökunnastamme löytyy myös sopivia henkilöitä VIP-alueiden erikoisturvaan, isännöintiin ja emännöintiin. Turvallisuusalalla toimiessa ei aina vältytä ikäviltä tapauksilta, niihin vaikuttaa moni ulkopuolinen tekijä, täten henkilöstöllämme on laaja ensiavun koulutustaso, jolla varmistamme myös äkillisten tilanteiden ammattimaisen käsittelyn.

”Turvallisuuden korkea taso luo myös asiakkaille ensiluokkaisen viihtyvyyden tapahtumassasi ja näin ollen ikimuistoisen illan"

Tarvitsetteko ammattitaitoisen ja luotettavan yhteistyökumppanin hoitamaan ravintolanne tai tapahtumanne turvallisuuspalvelut?

Kysy tarjous!