Vartiointi

Henkilökuntamme kokemuksen ja osaamisen kautta tarjoamme ammattitaitoista ja osaavaa vartiointia esimerkiksi erilaisiin kiinteistöihin, ostoskeskuksiin, toimitiloihin, hotelleihin taikka lastenkoteihin. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus teollisuus – ja sairaalaympäristössä, kauppakeskuksissa ja erilaisissa paikallis – ja piirivartiointikohteissa. Laajassa turvallisuusalan toimialassa henkilösuojaus on monesti poikkeuksellisissakin tilanteissa hyvä huomioon otettava asia mm. turvallisuuden varmistamiseksi tai pelon lopettamiseksi. Kohdistu henkilösuojaaminen sitten tapahtumiin, artisteihin, matkustaviin arvovieraisiin tai yksityisiin henkilöihin niin yrityksemme haluaa mielellään olla avuksenne. Henkilökuntaamme kuuluu pitkään henkilösuojauksen parissa työskennelleitä ja perehtyneitä henkilöitä, jotka vankalla kokemuksella pitävät huolen siitä, että suojattava henkilö kokee olonsa turvalliseksi. Tarjoamme henkilösuojauspalvelua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä venäjäksi. Haluamme aina luoda yrityksemme ja palvelun tilaajan välille vahvan yhteistyösiteen ja suunnitella juuri tilaajan kannalta oikeanlaisen palvelumuodon.

Kartoitamme vartioinnin kokonaistarpeet aina kanssasi ja päivitämme niitä myös tarvittaessa. Perinteisten vartiointimuotojen lisäksi voimme tehostaa vartiointia erilaisilla valvontakameroilla.

”Turvallisuus ennen kaikkea”

Tarvitsetteko ammattitaitoisen ja luotettavan yhteistyökumppanin hoitamaan ravintolanne tai tapahtumanne turvallisuuspalvelut?

Kysy tarjous!